RI&E plan

Graag bieden wij u het RI&E plan aan in een totaalpakket. Onmisbaar in deze snel veranderende markt met voortdurend nieuwe risico’s. De wetgeving, ook op het gebied van veiligheid, is een dynamisch geheel. 

Deze zorg nemen we u graag uit handen. Met een totaalpakket, zodat u weet waar u aan toe bent. Zonder kleine lettertjes, maar met een gestructureerde aanpak.  

Bureau RV werkt met een RI&E vierstappenplan

Stap 1: Inventarisatie

De eerste stap bij het uitvoeren van een RI&E is de inventarisatie van de risico’s in uw bedrijf. Deze kunnen zowel van psychologische als fysieke aard zijn. 

Stap 2: Evaluatie

Na het opstellen van de lijst met risico’s wordt beoordeeld welke gevolgen deze kunnen hebben voor uw bedrijf en werknemers. Hoe groot de kans op een risico is en hoe gevaarlijk het is. Dit wordt de evaluatie genoemd. 

Stap 3: Plan van Aanpak

Op basis van de risico-evaluatie geven wij u belangrijke aanknopingspunten voor het door u op te stellen Plan van Aanpak. De totstandkoming van dit plan coördineren wij graag voor u. Daarin hebben wij een adviserende rol. In het plan worden maatregelen voorgesteld om risico’s te voorkomen of te minimaliseren. Met een uitvoeringstermijn wanneer de maatregelen geïmplementeerd moeten zijn. 

Stap 4: Implementatie

De aandachtspunten in het PvA hebben een uitvoeringstermijn. Omdat niet elk bedrijf de slagkracht heeft om dit zelf te doen, bieden wij de mogelijkheid om dit door één van onze adviseurs te laten uitvoeren. Zo bent u verzekerd van een veilige bedrijfsvoering binnen uw organisatie. 

Veilig werken staat voorop! Interesse in ons RI&E vierstappenplan? Bel 0548-215022 of mail info@bureau-rv.nl